marți, 31 ianuarie 2012


Am decis să mă reiau în stăpânire.. nu ştiu de ce pentru mine a fi îndrăgostită înseamnă până la un punct să devin în sfărşit eu, să fiu liberă şi totodată să devin o persoană străină pentru mine, care face chestii ciudate, cineva care nu-şi mai aparţine. 

Încerc să stabilesc cu Ile ce e în neregulă cu mine.. clar trebuie să fie ceva la mine de invariabil sfârşesc cu creierul în mărăcini.. despre suflet nu se mai pune problema, că el mă poartă tot mai aiurea şi în fond asta trebuie să facă.. love (vio) =  la naiba.. probabil am un comportament toxic şi nu reuşesc să îl controlez sau poate că am citit prea târziu Platon sau poate l-am citit degeaba :))

Cea mai mare problemă sunt însă deciziile şi diferenţele asupra cărora te opreşti. Celălalt este în fond un Altul şi nu varianta umblătoare a vreunui ideal, un vis prăbuşit în realitate. El nu sunt eu. Eu nu sunt el.... cât de trist.. probabil asta înseamnă de fapt căderea din rai, dorul şi regretele..

Războiul se amână. Noapte bună..

6 comentarii:

Anonim spunea...

mi-a luat 5 incercari sa-nteleg mesajul... LOL. sau in fapt, poate nu l-am inteles nici acum; hai ca mai citesc o data :))

Viorelia spunea...

initial voiam sa transmit un anumit mesaj, numai ca pe parcurs ma razgandesc asupra lui:) schema logica este urmatoarea :)) : ceva este imposibil si cred ca este astfel din cauza mea sau a unor circumstante pe care as putea sa le controlez..; ma decid sa renut, dar incerc sa gasesc care au fost greselile mele de am ajuns in acest punct; stabilesc ca indiferent de mine, ceea ce imi doream era si este universal imposibil.. cum eu nu sunt cauza cauza imposibilitatii totusi.., nu este responsbilitatea mea sa renunt.. este normal sa vreau ceva imposibil, toti vrem :) sunt lucururile pe care de fapt le vrem cu adevarat.. deci totul e ok.. si nu am de ce sa renunt:)
sper ca n-am fost prea elucubranta..:)) :D

Anonim spunea...

ok, atunci luand schema logica ajutatoare, descifram mesajul ca fiind urmatorul: tu vezi love(vio) ca pe imposibilitate care se incapataneaza sa nu se infaptuiasca asa cum iti doresti, tocmai din cauza ta; dar cumva, nu tu ai gresit, ci te-ai raportat doar la un vis de neatins pe care, chiar daca nu-l vei avea, te-ai hotarat sa nu renunti la el...
sau ceva de geu...:)) :D

Viorelia spunea...

exact :)
sunt f curioasa cine esti:D si daca ti-a placut pana la urma..:)

Anonim spunea...

It's me, Mr. M. dar mi-am dezactivat intre timp contul de gmail (AW ERT :)) remember?)... si da, mi-a placut de la inceput pana la urma, altfel nu ma strofocam sa dezleg scrierile tale :D

Viorelia spunea...

:)) Nu stiam ca esti a "LOl" kind of guy:))
Mersi:)