joi, 28 februarie 2013


Cred că ce simțim este cea mai puternică formă de inteligență... o formă pe care nu o putem înțelege niciodată până la capăt și nici controla. Acest lucru este unori salvarea noastră.. alteori prilej de pierzanie.. 

Eu ... acum.. aș vrea să nu mai fiu nevoită să păzesc cuptorul, să fiu în duș și să simt că pot desprinde cumva.. fără să doară tot ce este rupt în mine. Și nu înțeleg cum am ajuns aici. Nu mai înțeleg ce este cu mine și cu ceilalți.... dar poate este suficient să simt și să nu mai încerc să torc în cuvinte și, implicit, să mă detașez. Uneori, nu mai este nimic clar când încerci să folosești cuvinte pentru a înțelege... dar ce alte variante ar mai fi...?

7 comentarii:

Anonim spunea...

ai incercat telepatia? transfer de bioenegie? poate putina sincronizare in simbioza?

Anonim spunea...

just kidding :), go with voodoo magic that usually does the trick... adicatelea, din atatea moduri de exprimare/comunicare a sentimentelor, de ce ai alege cuvintele chiar si bine creionate/desenate/voalate cu dualitatea si neclaritatea lor?

Viorelia spunea...

:)) se presupune că sunt cele mai puternice .. cuvintele.. extrag cu rădăcină cu tot și pun în ordine... totul este haos, dar cuvintele sunt mereu în ordine..din păcate.. pentru majoritatea oamenilor.. majoritată neînzestrată... nu sunt la-ndemână decât cuvintele și uneori e prea mult și asta..

Anonim spunea...

bine, atunci trece-ma si pe mine la cei neinzestrati, daca tot nu am intrat in rezonanta...pe plan astral :))

Viorelia spunea...

ce zodie ești ?:))

Anonim spunea...

Sunt Porc, tu?

Anonim spunea...

chinezec, desigur, nu mistret ca mi-e fricaa de mustaciosi