miercuri, 12 septembrie 2007

Momente nesuferite

- intelegi ca ce credeai ca iti place la nebuie nu iti place deloc. Si acum incotro ?

- intelegi ca ceva iti place prea mult si din pacate la un moment dat tot sa va consuma sau va expira. Din doua una;

- tu nu iti mai faci griji pentru tine si isi fac altii pentru tine.. ,,daca nu vii la mare cu noi, te bat", ,,daca nu vii la examen luni, te bat.. iti aduc eu maine conspectele mele si le citesti cu sfintenie", ,,e un post liber nou la noi la firma, nu vrei sa aplici?" etc. Grija altora uneori te maguleste.. alteori simti ca iti aduce atingere transformadu-se in lipsa de incredere in fortele tale - Am viata mea si ma descurc!

- tu iti faci griji pentru altii si te transformi intr-o persoana pe care nu o mai ai la suflet - ,,e un post care cred ca ti s-ar potrivi", ,,pune mana si mananca!", ,,cred ca e cazul sa-ti iei inima in dinti si sa iti urmezi visele"...

Un comentariu:

Anonim spunea...

cred ca articolul asta face parte din colectia "Nu, nu e bine ce/cum faci tu... iti arat eu cum trebuie facut!" Da, uneori oamenii te coplesesc cu grija lor de tine, uneori devin sufocanti si simti ca ti se dizolva personalitatea in jurul lor dar cand intelegi ca o fac numai din dragoste de tine (culmea, nu?) atunci ti se deschid ochii si vezi ca in jurul tau chiar sunt oameni care te iubesc... I.C.