miercuri, 22 august 2007

Brb - Harry Potter style

De mai bine de 2 zile lipsesc de pe blog pentru faptul ca m-am uitat la colectia Harry Potter... fiecare film de mai multe ori, multe secvente de si mai multe ori... Totul e mai plin de sens cand le vezi pe toate odata. Apoi am citit forumuri, fan-siteuri, wikipedia... timp de 2 nopti pana la 3 dimineata.

Daca la examenul de Beton care va urma in mai putin de 10 zile imi pica ceva de Stuplefy sau vraja de pietrificare - iau 10!

Cursul de Beton la Facultatea de Constructii e un fel Defention Against Dark Arts Course de la Hogwarts. Niciodata nu e suficiennt ce si cat inveti. Proiectele, itemuri simple si didactice cum le caracterizeaza profesorii, reusesc totusi sa atinga aproape 100 de pagini de calcule si 10 mp de planse. E ca si cum tainele betonului raman in mare parte nerevelate. Se studiaza aproape in fiecare semestru si mai mereu este vorba de alt profesor care preda - sunt mai multe tipuri de beton si mai multe tipuri de cladiri si fiecare profesor are o anumita competenta.

Nu pot insa sa nu il amintesc pe Ziby, profesorul nostru de seminar, cel mai apropiat studentilor si de la care cred ca am invatat cel mai mult - un fel de Remus Lupin iluminant din catedra de Beton Intunecat.

Niciun comentariu: