joi, 23 august 2007

Ce am stabilit eu cu Ana


Am purtat o conversatie lunga pe mess si am decretat urmatoarele:
Noi suferim dupa ,,nenumitii" pentru ca avem complexe si nu suntem suficient de independente. Ca atare trebuie sa devenim independente. Simbolul independentei noastre l-am decretat un Mercedes CLS visiniu. Fiecare o sa isi ia unul. Ea dupa ce isi ia statie totala, eu dupa ce imi fac business - inca nu stiu care. O sa fim prea cool.

E prea sanatos sa ne erijam un stil viata manelist - traim ca ,,sa moara dusmanii" de ciuda. Vero spunea ca nu vrea sa innebuneasca intr-o lume de nebuni. Eu zic ca oricum innebunim fie ca ne aruncam, fie ca stam pe margine.

Pe margine innebunim ca nu putem respira decat aerul sterp, insingurat si rarefiat al spiritului critic. Aruncati in valtoare nu mai putem respira spiritul critic si ne intoxicam cu alte gaze. Oamenii sunt niste extraterestii si pentru Pamantul asta si pentru mintea lor.

p.s. Ma gandeam ca ar fi super daca pana atunci va aparea oferta Mercedes cu oja asortata. Mi se para o crima ca pe volan sa apara degete in capatul carora sa nu rezoneze aceeasi culoare..

Un comentariu:

Anonim spunea...

Omului i se poate lua totul, cu exceptia unui singur lucru, ultima dintre libertatile umane - alegerea atitudinii pe care vrea sa o adopte in anumite imprejurari, alegerea propriului drum Vio....
Intr-o buna zi, dupa ce vom fi luat in stapanire vanturile, valurile, mareele si gravitatea, vom pune la lucru energiile iubirii. Atunci vom fi implinite si pe ultimul plan ramas nerezolvat, dragostea.