vineri, 10 august 2007

De ce mi-am facut blog

In Bucuresti inca mai domnesc balti peste gropi nebanuite. Am avut neinspiratia sa calc intr-una dintre ele gonind cu Carmen R. prin ploaie in cautarea unei ceainarii si iata-ma cu primul si sper, ultimul ghips din existena mea. Sunt intr-o stare de arest medical la domiciliu pentru 10 zile. A fost o vreme in care imi placea sa scriu si credeam ca pot sa fac bine acest lucru. Incerc acum sa scriu cu speranta ca imi voi recapata minima iscusinta pe care o aveam candva. Este si o forma de protest si (!) defulare pentru toate criticile primite pana acum: prea vorbesc din carti, prea nu am o parere buna despre mine, gandesc prea mult, filozofez prea mult... in fine.. nu am pareri bune despre nimic sau cel putin nu rezonez cu ale celorlalti. Planuiesc sa mi le expun aici vehement si daca mi se par pretioase am sa le reiau oportun cu calm si diafan si fara sa provoc uluire in discutiile cu prietenii mei pretentiosi si numai intru folosul lor.
Sper ca aici sa fiu eu si sa fiu mandra de asta.

6 comentarii:

Anonim spunea...

sunt mandra de tine...

Anonim spunea...

O "lucrare" bine formata, structurata destul de compact, si scrisa cu sare si piper autocritic, dar caracteristic tie. Trebuie sa apreciez si curajul (o pereche de cohones in plus fata de altii) ca sa scrii un blog atat de franc si sa-ti iasa atat de reusit.

"La mai multe!"

Viorelia spunea...

ile si aw...merci mult; jubilez ;))

Anonim spunea...

succes !!!!

Anonim spunea...

... inca o remarca ... cu toate ca sunt sofer mare parte din timp ( din pacate :( ) , urasc soferii care "isi manifesta talentul artistic pe pantalonii pietonilor", pentru ca si pe mine m-au luat pe post de sevalet cand m-au prins pe pietonal ... este motivul esential pentru care sustin acest blog !!!

moni spunea...

vio,articolele tale sunt asa de marfa ca m-am inhibat si nu pot sa scuip nici un comentariu.Dak inca mai ai indoieli in ceea ce priveste vocatia ta de jurnalist...ei bine ..ar trebui sa nu mai ai!EU de azi promit k nu-mi mai cumpar Cosmo!Ce rost ar avea?cand pot sa iti citesc articolele!
ai haz si faci lucrurile cele mai banale sa para atat de palpitante!esti ce mai tare!!pupici multi